Rendezvényeink

KYRA Gólyatábor!

A nyár leginkább várt programja az új hallgatók számára nem más, mint a Gólyatábor!

/KYRA – Kandó, Ybl, Rejtő, AMK karok rövítítésének összeolvasásával jön ki/

Lehetőséged van először megismerkedni másokkal, barátságokat kötni, akik az elkövetkezendő féléveken át a mindennapjaid részévé válnak. Fantasztikus érzés úgy indulni az iskolai regisztrációs héten, hogy már ismerős arcokkal találkozhatsz, akikkel megoszthatod gondolataidat. Emellett találkozhatsz felsőbb évesekkel, akik megszervezték a tábort és csapatkapitányi szerepekben lesznek jelen, akik vállalnak értetek felelősséget. Az idősebb diákok ismerete és tapasztalata gyakran nagyon hasznosnak bizonyul, amikor felmerülnek kérdések a félév során; tőlük kaphatsz válaszokat és segítséget.

Ha gólya leszel, mindenképp várunk téged a Gólyatáborban. Ez egy hatalmas élmény lesz számodra!

YBL Szakest

Kíváncsi vagy, hogy milyen különlegességei vannak az építőiparnak?

Ezen az eseményen, nagyon sok hasznos és érdekes információt megtudhatsz szeretett szakmádról. Ez egy lazább hangvételű rendezvény, ahol vendég előadók tartanak előadásokat. Ezek az előadók általában különböző cégek képviselőiként jönnek és kápráztatnak el minket, érdekesebbnél érdekesebb információkkal.  A rendezvény a Grundon szokott megrendezésre kerülni.

Ez az az esemény, ahol új dolgokat is tanulhatsz, miközben a barátaiddal, szaktársaiddal jól érzitek magatokat akár egy ital társaságában.

YBL Szakmai nap

Szeretnél az építőipar meghatározó cégeivel kötetlen formában találkozni?

Nem feszengve az állásinterjún? Megismerni a kínálatukat?

A Szakmai Nap célja elsősorban az, hogy hidat képezzen az egyetemi képzésben résztvevő hallgatók és a leendő munkaadók között. Ez a nap ad lehetőséget a diákoknak, hogy kötetlen formában ismerkedjenek meg potenciális munkaadóikkal, betekintést nyerjenek a szakmai világba, és már egyetemi éveik alatt elkezdhessék építeni szakmai kapcsolataikat. Az eseményre érkező cégek állásajánlatokkal, gyakornoki pozíciókkal és szakmai gyakorlati lehetőségekkel várják a hallgatókat.

Mit tartogat a nap Számodra?
  • Meghallgathatod az építőipar befolyásos cégeinek előadásait.
  • Megismerkedhetsz a kitelepülő cégek munkásságával, állásajánlataival.
Általában egy egész napos rendezvény, ahol különböző standoknál a cégek képviselőivel lehet beszélgetni. 

YBL Lazanap

Ez az az esemény, amit kár lenne kihagyni!

Ezen a napon, mint azt ahogy a nevében is láthatjátok, kicsit elszakadhattok a tanulással járó stressztől, megpihenhettek és nincs más dolgotok, csak az, hogy jól is érezzétek magatokat mindeközben. Itt a hallgatók nem csak az építőipar területén szerzett tudásukat mérhetik össze, hanem különböző sportversenyeken vehettek részt, valamint nem csak a mozgás a fontos, hanem az energia bevitel is, így akár főzőversenyre is tudtok nevezni. Ez az esemény, mindig a tavaszi félévben kerül megrendezésre az YBL HÖK által.

Az esemény a karon tanuló hallgatók összekovácsolása érdekében szokott megrendezésre kerülni. A jó hangulat garantált és persze a versenyeken elért helyezések sem szoktak jutalom nélkül maradni.