Rendezvényeink

Szakmai nap

A szakmai nap az YBL karon megrendezett esemény, ahol különböző építőipari cégek látogatnak el hozzánk. Általában egy egész napos rendezvény, hol különböző standoknál a cégek képviselőivel lehet beszélgetni. Ez mellett meghatározott időpontokban eladásokon is részt lehet venni, ahol az építőipar aktualitásairól vagy egyéb érdekességekről esik szó.

Laza nap

A „Laza-nap” egy oktatási szünnapon megrendezett hagyományos kari esemény. Itt a hallgatók nem csak az építőipar területén szerzett tudásukat mérhetik össze, hanem különböző sport és ügyességi vetélkedőkben, főzőversenyen is. Az esemény a karon tanuló hallgatók összekovácsolása érdekében szokott megrendezésre kerülni. a Jó hangulat garantált és persze a versenyeken elért helyezések sem szoktak jutalom nélkül maradni.

Szakest

A Szakest egy „lazább” hangvételű esemény. Tanítási idő után egy az egyetemtől független helyen szokott megrendezésre kerülni. A szakmából meghívott előadok adnak elő nem mindennapi témában, általában olyanokról, amikről az egyetem falai között nem esne szó. Az italfogyasztás megengedett és a jó hangulat szinte mindig garantált.